Utrechtse jeugd bedenkt interactief coronaproof drive-in-concert

Utrechtse jeugd bedenkt interactief coronaproof drive-in-concert

Het jeugdorkest van Harmonieorkest Vleuten (HOV-D) gisteravond de primeur van het allereerste HOV coronaproof drive-in-concert. Dirigent Christiaan van der Weij had zijn orkest voor deze gelegenheid uitgebreid met een grote sectie automobielen die door het produceren van verschillende geluiden actief meespeelden.

De geluiden pasten precies bij de muziek die door HOV-D werd gespeeld. Op het concertprogramma stonden onder meer Best day of my Life en Pirates of the Caribbean voor de bezetting harmonieorkest met claxon, portier, ruitenwisser en blower.

Het concertpubliek kon tijdens de uitvoering genieten van popcorn en een drankje die aan de auto werden geserveerd. Het concept voor het concert is tijdens de lockdown door de jeugd zelf bedacht en vormgegeven. Een zeer interactief en vermakelijk concept dat wat HOV betreft zeker voor herhaling vatbaar is.

Foto: Facebook Harmonieorkest Vleuten

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 JUL 2021 - 08:14
Laatste update: 14 JUL 2021 - 08:20