Vanavond: nieuwe Klankwijzer Nieuwskrant. Schrijf je nu nog in!

Vanavond: nieuwe Klankwijzer Nieuwskrant. Schrijf je nu nog in!

Ontvang de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Helemaal gratis! In de Nieuwsbrief vind je ook een link naar de wekelijkse Nieuwskrant. Vele duizenden zijn je al voorgegaan.

De KNMO Klankwijzer Nieuwskrant bevat reportages, verslagen en uitslagen van evenementen, concoursen en festivals van de afgelopen week en voorbeschouwingen en aankondigingen van activiteiten die gaan plaatsvinden. Met een uitgebreide, actuele en op provincie ingedeelde activiteitenkalender over een periode van drie weken. Maar ook informatie vanuit de KNMO, de provinciale bonden en de doelgroepen, oproepen voor deelname aan workshops, cursussen, projecten, festivals etc.

Als extra snufje worden advertenties in de digitale krant voorzien van een opvallende ‘hotspot’. Door daarop te klikken worden lezers direct doorgelinkt naar de website voor verdere informatie of de kaartverkoop. Adverteren in de digitale krant kan al vanaf 3 tientjes (excl BTW) voor 3 weken. 

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 07 JAN 2019 - 11:17
Laatste update: 09 MEI 2019 - 08:37