Vanmiddag: LBM-concours live op KNMO platform Klankwijzer.tv

Vanmiddag: LBM-concours live op KNMO platform Klankwijzer.tv

Het concertconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) wordt zondag live uitgezonden via het nieuwe KNMO platform Klankwijzer.tv.

Klik HIER om rechtstreeks naar Klankwijzer.tv te gaan.

In De Oranjerie in Roermond komen achtereenvolgens in actie: 17.00 uur: fanfare Sint Aldegondis Maasbree; 17.40 uur: koninklijk erkende harmonie Amicitia Banholt; 18.25 uur: harmonie Sint Michaël Heugem-Maastricht; 19.10 uur: harmonie De Vriendenkring Well; 19.55 uur: Brass Band Merum. De concoursdag wordt afgesloten met een optreden van Sjors Uitjens, winnaar van de Finale Jonge Solisten 2019.

Als aanvulling op het reeds bestaande nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer start de KNMO binnenkort ook met live-uitzendingen en videoreportages via Klankwijzer.tv. Dit nieuwe mediakanaal is nog volop in ontwikkeling. Limburg heeft alvast de primeur. 

De uitzending vanuit De Oranjerie is een gezamenlijke productie van de provinciale zender L1, ENG Company en de LBM en wordt ondersteund door de KNMO.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 OKT 2019 - 23:32
Laatste update: 20 OKT 2019 - 17:36