Veel nieuwe releases bij FerskaatMP

Veel nieuwe releases bij FerskaatMP

Ferskaat Music Publications heeft voor het nieuwe seizoen een aantal nieuwe arrangementen uitgebracht. De catalogus omvat populaire hits, originele concertwerken, marsen, hymnes en solostukken.

Van de hand van S. Freker verscheen een arrangement van het nummer Afraid Of The Dark van Chef'Special. Het lied gaat over het overwinnen van de angst om de duisternis tegemoet te treden, deze te omarmen en ermee te dansen. In de videoclip voert ballerina Michaela DePrince een speciaal voor dit nummer gechoreografeerde dans uit. Zowel Chef’Special als Michaela DePrince zijn ambassadeur van War Child en vanuit dat gezamenlijke ambassadeurschap is de samenwerking in de Afraid Of The Dark-clip voortgekomen. Met moeilijkheidsgraad 2 is dit arrangement voor vele orkesten speelbaar.

Menno Haantjes maakte een arrangement van de song The Family Tree van de Amerikaanse band Venice. Het gaat over de familieband die, ook bij verlies van een naaste, heel sterk is. De moeilijkheidsgraad van dit arrangement is graad 3.

Haantjes schreef verder Stay on Track, een concertmars in zes-achtste maatsoort voor moeilijkheidsgraad 3. Het vrolijke thema wordt voorafgegaan door een ‘spannende’ inleiding.

Een mooie aanvulling op het repertoire voor fanfareorkesten is Jazz Suite, een werk in bigbandstijl van Wim Klaver.

Klik voor meer nieuwe releases van FerskaatMP: HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 12 SEP 2021 - 11:33