Vera steelt de show op try-out

Vera steelt de show op try-out

In voorbereiding op het Altena Streekfestival dat gehouden wordt op 2 november a.s. in sporthal De Iris in Nieuwendijk, organiseerde JA! Jeugdfanfare Altena afgelopen zaterdag een try-out concert in ’t Rondeel in Woudrichem. Het opleidingsorkest van fanfare O.N.S. startte dit concert. De 9-jarige Vera de Heus speelt nog maar kort in dit orkest cornet, maar ze zingt ook zeer verdienstelijk. Ze kreeg het publiek mee met haar vertolking van het Smurfenlied en stal daarmee de show.

Ook Jeugdshowkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, brassband Kunst & Vriendschap uit Meeuwen, JA! Jeugdfanfare Altena en Altena Brass gaven acte de présence.
Voor alle verenigingen was dit concert zeer nuttig. Na elk optreden werden de tips en tops uitgewisseld tussen de muzikanten van de orkesten in hun voorbereidingen op het eerdergenoemde Altena Streekfestival.

Op de foto zingt Vera de Heus het Smurfenlied.

Tekst aanlevering JA! Jeugdfanfare Altena - foto Ramon Mutsaers

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 15 OKT 2019 - 10:04
Laatste update: 15 OKT 2019 - 10:09