VerenigingsMonitor: Corona laat zijn sporen na

VerenigingsMonitor: Corona laat zijn sporen na

De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten in de muzieksector. Dat blijkt uit de VerenigingsMonitor 2021 die het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) begin dit jaar uitzette. Muziekverenigingen verloren geld en raakten leden kwijt. Maar al met al lijkt de schade toch nog enigszins mee te vallen.

De resultaten van de VerenigingsMonitor is een van de vele onderwerpen in KNMO Klankwijzer Magazine nr. 3 van 2021. De fysieke uitgave van Klankwijzer valt deze week bij alle KNMO-verenigingen in de brievenbus. Het blad bevat weer tal van interessante artikelen voor muzikanten, dirigenten en bestuurders.

Vraag ernaar bij je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris. Of neem een persoonlijk abonnement. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl. 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 13 SEP 2021 - 20:14
Laatste update: 14 SEP 2021 - 12:44