Versoepeling regels geeft Survento Fanfare Festival hoop

Versoepeling regels geeft Survento Fanfare Festival hoop

Na de laatste persconferentie van de overheid op 6 mei heeft de organisatie van het Survento Fanfare Festival besloten om het festival op 14 november 2020 vooralsnog door te laten gaan. De berichten zijn dusdanig dat de organisatie hier de hoop uit geput heeft dat het festival niet afgelast of uitgesteld hoeft te worden. De inschrijftermijn is zelfs verlengd.

“We gaan niet over één nacht ijs”, laat de organisatie weten. “ Mochten er te weinig vooruitzichten zijn het festival op een normale manier te organiseren, dan wordt de situatie heroverwogen. Een aangepaste versie met inachtneming van de anderhalvemeterregel behoort tot de reële mogelijkheden maar hier willen we op dit moment nog niet op vooruitlopen. Achter de schermen worden hier wel strategieën voor ontwikkeld maar op dit moment wordt nog uitgegaan van een normale uitvoering in afwachting van nadere concrete regelgeving.”

De inschrijvingstermijn voor deelname is verruimd tot 5 juli. Inschrijven is mogelijk via de website van het Survento Fanfare Festival www.survento.nl.

Foto: Westra Foto en Media/ Facebook Survento Fanfare Festival

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je via bit.ly/kwnieuwskrant in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 08 MEI 2020 - 12:51