VLAMO Showwedstrijden krijgen open karakter 

VLAMO Showwedstrijden krijgen open karakter 

Buitenlandse korpsen kunnen vanaf dit jaar tijdens de VLAMO Showwedstrijden meedingen naar de titel OPEN Kampioen Show. VLAMO heeft het reglement van de jaarlijkse wedstrijden voor showkorpsen zodanig aangepast dat ook deelnemers buiten het werkgebied van de bond binnen de competitie kunnen meestrijden om de kampioenstitel.

De wedstrijd wordt gehouden op zondag 18 oktober in evenementenhal De Schelp te Wevelgem. Showkorpsen kunnen zelf kiezen in welke divisie (Cadet Class, Star Division of Championship Division) zij deelnemen. Voortaan worden er twee kampioenstitels uitgereikt: ‘VLAMO Kampioen Show’ voor het korps met de hoogste aantal punten in de Championship Division en zijn zetel heeft op het grondgebied van Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ‘OPEN Kampioen Show’ voor het korps (ongeacht herkomst) met het hoogst aantal punten in de Championship Division.

Inschrijven kan tot 24 augustus 2020. Meer informatie: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 MAA 2020 - 19:31