Voldoet jouw vereniging aan de privacywetgeving?

Voldoet jouw vereniging aan de privacywetgeving?

Privacywetgeving is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent. Maar het is wel belangrijk! Als lid van KNMO kun je met 70% korting gebruikmaken van het praktische AVG-Programma.
Met deze online tool maak je snel je AVG in orde en houd je dat ook zo. Ook kun je met al je vragen terecht bij de juridische helpdesk.

Dit krijg je:
• Stappenplan met uitlegvideo’s
AVG-Programma helpt je in 4 stappen aan de privacyregels te voldoen. Met het stappenplan ontdek je wat voor jouw organisatie van belang is. Elk aspect van de AVG wordt uitgelegd en toegelicht in video’s en voorbeelden.

• Praktische uitleg
Toegang tot artikelen over vragen die je als vereniging hebt, zoals: Hoe zit het ook alweer met het publiceren van foto’s? En: Mag je als vereniging gegevens van leden delen met een ander lid?

• Voorbeelddocumenten
Bij de AVG is goede vastlegging van afspraken van belang. Het AVG-Programma biedt je toegang tot alle documenten die je nodig hebt om aan de wet te voldoen. Inclusief een verwerkingsregister en verwerkersovereenkomsten.

Invulsessie met een expert
De privacywetgeving kan complex zijn. Wil je bij het doorlopen van het stappenplan hulp van een expert? AVG-Programma biedt (zonder kosten) elke maand een invulsessie aan.

Juridische helpdesk
AVG is een onderwerp dat soms onverwacht om extra aandacht vraagt. Je kunt daarom rekenen op een team van juridische experts dat klaarstaat om je vragen te beantwoorden.

AVG-Opleiding
Je krijgt toegang tot een online videocursus over de AVG (het eerste jaar gratis bij je abonnement). Zo kan iedereen zich snel en gemakkelijk laten informeren over wat er bij de privacywetgeving komt kijken.

AVG OK-vignet
Als je alle stappen hebt doorlopen mag je het AVG OK-vignet voeren. Het vignet is hét bewijs dat je privacy serieus neemt. Dit kan ook worden meegenomen in de ALV. Net als de décharge op financiële zaken kun je als bestuur laten zien dat je privacy goed geregeld hebt.

Voor 5,50 euro per maand alles geregeld! Meld je hier aan:
https://www.avg-programma.nl/aanmelden-knmo 


Foto: Freepik.com

 

Gepubliceerd: 01 JUL 2023 - 17:52