Volle bak bij KNMO Jeugdinspiratiesessie

Volle bak bij KNMO Jeugdinspiratiesessie

Onder grote belangstelling heeft vanmorgen de tweede online sessie in het kader van de KNMO Jeugdinspiratie plaatsgevonden. Vrijwel vanaf het begin was het maximaal aantal van honderd deelnemers online.

Aan bod kwamen tal van vraagstukken van alledag. Medewerkers van Musidesk gaven een presentatie over repertoire voor beginnende en gevorderde jeugdorkesten. KNMO-vicevoorzitter Toon Peerboom gaf een presentatie over verenigingscoaching, terwijl Luuk Mevis, KNMO-beleidsmedewerker corona, relevante informatie ter inspiratie van verenigingen in de coronacrisis gaf.

Volgende week zaterdag, 17 april, is de derde en laatste jeugdinspiratiesessie. Dan spoort cultureel ondernemer en strategisch adviseur Jan Willem van Kruyssen verenigingen aan om deze periode van inactiviteit te benutten om hun eigen functioneren eens tegen het licht te houden. Willen we na de coronacrisis terug naar het ‘oude normaal’ of gebruiken we deze tijd juist om onszelf kritische vragen te stellen en nieuwe wegen in te slaan? Hoe relevant is het wat wij doen, hoe divers en inclusief werken wij eigenlijk? Ook gaat hij tijdens deze interactieve sessie in op vragen zoals hoe kun je tijdens de coronacrisis toch actief blijven, leden betrokken houden en (jonge) leden werven?

Inschrijven voor dit gratis webinar: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 10 APR 2021 - 13:46