Voorverkoop European Music Games succes

Voorverkoop European Music Games succes

De introductie van de voorverkoop voor de Finals van de European Music Games op 28 september 2019 in de Grolsch Veste in Enschede is een succes. Ruim 300 fans hebben hun kaarten in de voorverkoop gekocht. Uiteraard wordt dit aanbod nog geëvalueerd en aangepast voor volgend jaar, maar de doelstellingen zijn gerealiseerd.

De start van de kaartverkoop op 1 mei was veel beter dan vorig jaar. De vakken 113 en 114 zijn zo goed als uitverkocht en ook vak 314 is nu voor meer dan de helft verkocht.
Van het aanbod voor groepen om met korting kaarten te kopen is door verschillende groepen gebruik gemaakt. DCE wil benadrukken dat groepen gegarandeerd bij elkaar zitten.
Het nieuwe stadion biedt grote voordelen, zoals de sponsors die dit jaar binnen kunnen staan en het geweldige overzicht op het veld wat dit stadion biedt. De capaciteit maakt het bovendien mogelijk om de grootste drum corps show in de Europese drum corps geschiedenis te beleven. “Degenen die zelf spelend lid zijn geweest, weten hoe fantastisch het is om voor een grote menigte te spelen” zegt voorzitter Rob van Koningshoven. “We werken er hard aan om alle deelnemers aan de Finals van de European Music Games dat speciale gevoel te geven”.

Kaarten zijn te bestellen via de website: www.drumcorpseurope.org/tickets.

Groepen vanaf 25 personen kunnen kaarten met een korting van 1,50 euro per kaart bestellen door een e-mail te sturen naar info@drumcorpseurope.org met vermelding van het vak waar zij in willen zitten en het aantal kaarten.

Tekst: Aanlevering DCE.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.
Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox.
Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 18 MEI 2019 - 08:06