Voorzitter Juliana Beekbergen koninklijk onderscheiden

Voorzitter Juliana Beekbergen koninklijk onderscheiden

Voorzitter van harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen Gerrit Woudenberg is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij werd hierover in de ochtend gebeld door de Apeldoornse burgemeester Ton Heerts. In plaats van de traditionele lintjesregen op Paleis Het Loo vond de uitreiking dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, bij Gerrit Woudenberg thuis plaats. Wethouder Nathan Stukker stond na het telefoongesprek met de burgemeester bij de voorzitter op de stoep om het lintje te overhandigen.

Gerrit Woudenberg speelt al zestig jaar bij harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen. Bijna al die tijd vervulde hij wel een functie binnen de vereniging en sinds zes jaar is hij voorzitter. Tijdens zijn arbeidzame leven was hij in diverse directie- en managementfuncties actief binnen de Rabobank. Als vrijwilliger is hij ook actief bij andere organisaties. Zo is hij is voorzitter van de Stichting Vrienden Zorgcentrum De Vier Dorpen, was hij penningmeester van de Stichting Dorpshuis Beekbergen en was hij voorzitter van de Raad van Toezicht van Thuiszorgbureau Jacobs. Op dit moment is hij ook penningmeester van de Stichting Fonds Beekbergen.

Tekst en foto: Oranje-Nassau Beekbergen

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 07 MEI 2021 - 08:18