Voorzittershamer doorgegeven bij Concordia Eefde

Voorzittershamer doorgegeven bij Concordia Eefde

Yvette Dommerholt is gekozen als nieuwe interim-voorzitter van Muziekvereniging Concordia Eefde. Na 16 jaar voorzitterschap geeft Theo Klein Bleumink de voorzittershamer door.

“Ik heb met veel plezier en toewijding de club al die jaren mogen leiden”, aldus Klein Bleumink. “We zijn het afgelopen decennium sterk gegroeid, niet alleen in ledenaantal maar ook in het niveau en de performance van onze concerten en optredens. Ik ben met recht trots op deze muziekvereniging.”

Yvette Dommerholt is Managing Consultant bij een internationale ICT-organisatie en moeder van twee jonge kinderen. “Het wordt een hele uitdaging om de huidige successen vast te houden en verder uit te breiden. Fijn dat we als bestuur daarbij extern worden ondersteund door Klaas Bron. Klaas is oud-voorzitter van de Oranjevereniging Eefde en zal zijn bestuurlijke en professionele deskundigheid inzetten om samen met ons Concordia een volgende stap in de ontwikkeling te laten zetten.”

“We zijn en blijven een vereniging, maar dat neemt niet weg dat we voor en achter de schermen onze zaakjes goed op orde moeten hebben. Alleen zo kunnen we het fundament borgen en de toekomst van onze muziekvereniging veiligstellen”, zegt de gloednieuwe interim-voorzitter.

Tekst en foto: aanlevering Concordia.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazin

Gepubliceerd: 24 MEI 2019 - 08:36
Laatste update: 26 MEI 2019 - 09:23