Voorzitterswissel bij Sempre Avanti Tegelen

Voorzitterswissel bij Sempre Avanti Tegelen

Tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 19 juli droeg Frank Verstegen, het voorzitterschap van harmonie Sempre Avanti over aan John Clout. Frank Verstegen is ruim 22 jaar voorzitter geweest van de harmonie.

Tijdens zijn voorzitterschap van harmonie Eendracht kwam de fusie tot stand met harmonie Voorwaarts en ontstond op 1 januari 2002 de nieuwe Tegelse harmonie Sempre Avanti. Als voorzitter van Sempre Avanti was hij de initiator en drijvende kracht van de succesvolle promsconcerten en de themaconcerten ‘Musicals in Concert’ en ‘Let us entertain you’. Ook werd onder zijn voorzitterschap met succes deelgenomen aan concoursen, het harmonieorkest werd drie maal Limburgs kampioen en twee maal Nederlands kampioen. In 2014 nam hij het initiatief voor het terugbrengen van het muziekonderwijs op diverse basisscholen in Tegelen. Gedurende zijn voorzitterschap werd met grote regelmaat de samenwerking aangegaan met zusterverenigingen, koren en vastelaovesverenigingen. De laatste jaren vertegenwoordigde hij als lid van Het Groot Venloos Muziekverenigingen Overleg (GVMO) de belangen van de muziekverenigingen in de gemeente Venlo.

Frank Verstegen blijft als muzikant aan harmonie Sempre Avanti verbonden. “Ik ben uiteraard niet weg binnen de vereniging en blijf me inzetten voor onze mooie club". 

De nieuwe voorzitter John Clout is als vice-voorzitter en muzikant al vele jaren nauw betrokken bij de vereniging. 

Tekst en foto: Aanlevering Sempre Avanti

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 JUL 2021 - 09:04