Vraag musici van Phion het hemd van het lijf!

Vraag musici van Phion het hemd van het lijf!

Phion, het professionele symfonieorkest van Gelderland en Overijssel, start volgende maand een serie masterclasses voor muzikanten op blaas- en snaarinstrumenten. De gratis sessies zijn bestemd voor muzikanten van alle niveaus.

De musici van Phion willen ook in deze uitdagende tijden hun liefde voor muziek vol passie blijven delen. Om alle muzikanten te motiveren muziek te blijven maken, helpen de orkestleden graag een handje. In verschillende online masterclasses, die gegeven worden per instrument, krijg jij de kans om een professionele musicus het hemd van het lijf vragen over alles wat met het bespelen van jouw muziekinstrument te maken heeft. In de online zoom-sessies worden al jouw vragen beantwoord en de tips en instructies live voorgedaan. Je hoeft zelf niet te spelen voor het beeldscherm.

In de verschillende sessies gaan meerdere deelnemers met een musicus van Phion aan de slag. De masterclasses vinden plaats op doordeweekse avonden in februari of maart, telkens om 20.00 uur. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur. Deelname is gratis!

Een overzicht van de data:
Maandag 8 februari: altviool; dinsdag 9 februari: cello; woensdag 10 februari: fagot; donderdag 11 februari: bastrombone.
Maandag 1 maart: viool; dinsdag 2 maart: hoorn; woensdag 3 maart: contrabas; donderdag 4 maart: trombone; maandag 8 maart: harp; dinsdag 9 maart: hobo; maandag 15 maart: klarinet; donderdag 18 maart: trompet.

Meld je HIER aan en geef alvast jouw vraag door zodat de musicus zich hierop kan voorbereiden. Heb je geen vragen, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 04 JAN 2021 - 14:54
Laatste update: 04 JAN 2021 - 15:02