Webinar Musidesk: Programmeren en presenteren

Nog op zoek naar een interessante online invulling van je repetitieavond? De zesde aflevering van de serie Studio Musidesk gaat over Programmeren en presenteren.

Wat houdt het in?
Muzikanten en orkesten krijgen bij optredens steeds meer te maken met publiek dat meer wil dan alleen maar luisteren naar goede muziek. De manier waarop je jezelf en je programma presenteert tijdens een optreden wordt steeds belangrijker. Niet alle verenigingen zijn zich daarvan bewust en er zijn ook verenigingen en muzikanten die niet zo goed weten hoe ze dit moeten vormgeven in hun eigen verenigingspraktijk. Geldt dit voor jou/jullie? Kijk dan naar deze webinar met Marlies Claasen en als gast dirigent Geert-Jan Dijkerman.

Deze één uur durende workshop wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en situatieschetsen via beeld.

KLIK HIER voor dit gratis webinar.
KLIK HIER voor de bij dit webinar behorende hand-out.

Studio Musidesk is een project dat is ontstaan vanuit de leegte die er is in coronatijd vanwege het wegvallen van fysieke repetities en optredens bij de muziekverenigingen. Het betreft webinars die als film kunnen worden getoond tijdens een repetitieavond. Gekozen is voor veel variatie in onderwerpen, waarmee een vereniging te maken heeft. Dat betekent dat er ook buiten-muzikale items een plek krijgen in Studio Musidesk. Om het meeste rendement uit deze webinar te halen, wordt geadviseerd om dit webinar in twee digitale bijeenkomsten te bekijken/behandelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de hele sessie achter elkaar te bekijken of een deel voor de pauze en tweede deel na de pauze.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 APR 2021 - 12:37