Wedstrijdkalender NK’s Show, Mars en Percussie 2020 is rond

Wedstrijdkalender NK’s Show, Mars en Percussie 2020 is rond

De doelgroep Show, Mars en Percussie van de KNMO heeft de data en locaties voor de diverse kampioenschappen in 2020 in de SMP-sector bekendgemaakt.

Het NK Show vindt zaterdag 13 juni plaats in combinatie met de Open Dutch Show Championship. Showkorpsen in de Star- en Championshipklasse gaan in Assen de strijd aan om de officiële Nederlandse titel. Op diezelfde dag wordt in de avonduren in festivalvorm gestreden om de ODSC-titel.

Het Nederlands kampioenschap in de marssecties is op zaterdag 20 juni in Spakenburg. Deelname is mogelijk in de Star- en Championshipklasse Mars. Deze wedstrijd stond ook voor dit jaar op de planning maar moest vanwege onvoldoende deelname worden geschrapt. Sportvereniging Spakenburg heeft ook voor 2020 haar medewerking toegezegd aan het evenement. Het sportpark biedt voldoende parkeerruimte en kleedkamers en beschikt over een kunstgrasmat en een overdekte tribune.

De laatste zaterdag van juni - 27 juni - staat opnieuw gereserveerd voor het Nederlands kampioenschap Mars en Show in de Kids- en Juniorklasse. Na een eerste succesvolle editie begin deze zomer wordt deze wedstrijd opnieuw in Huizen gehouden.

Het wedstrijdjaar van de doelgroep SMP opent op zaterdag 1 februari met het NK podium voor slagwerkensembles in Theater De Nieuwe Kolk in Assen.
De mogelijkheid tot inschrijving en nadere informatie volgen later dit jaar.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 05 AUG 2019 - 20:53
Laatste update: 05 AUG 2019 - 22:59