Weer een volle agenda voor Adest Musica

Weer een volle agenda voor Adest Musica

Na bijna 2 jaar niet te hebben opgetreden was het afgelopen zaterdag 9 april eindelijk zover. Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim schitterde tijdens “A Royal Concert of The Marchingsbands” in Hangaar 2 van het voormalig vliegkamp Valkenburg.

Samen met DVS uit Katwijk, de Floraband uit Rijnsburg en de Rijnmondband uit Schiedam lieten ze het publiek ca 2,5 uur genieten van hun muzikale hoogstandjes. Adest speelden o.a. 2 delen uit hun nieuwe WMC show “Angels & Demons”, “From time to time”, ”Can you dig it” uit Iron Man 3 en het vrolijke “Gimme some lovin” van The Spencer Davis Group.

Mooie optredens in het vooruitzicht
Er staan gelukkig weer optredens in de agenda, iedereen heeft er zin in. Dit geldt niet alleen voor de Drum- en Showband maar ook voor de Jeugdband en Adest Brass. Zo mocht op zondag 27 maart Adest Brass in Theater ’t Onderdak weer het podium op.
Zaterdag 23 april staat de Bloemencorso van de Bollenstreek na 2 jaar weer in de agenda. Zo zal de Jeugdband ’s ochtends bij het kindercorso optreden en samen met de Drum- en Showband het corso begeleiden van Sassenheim tot Lisse. De Drum- en Showband loopt verder tot Lowietje, voorheen De Nachtegaal. Ook staan er taptoes gepland op 27 april in Katwijk en 30 april in Deventer. Uiteraard zijn ze ook bij de 4 mei herdenkingen in Teylingen weer aanwezig.

Gala-veiling, opbrengst voor de nieuwe uniformen
Op zaterdagavond 21 mei wordt een gala veiling georganiseerd in Theater ’t Onderdak, om geld in te zamelen voor de nieuwe uniformen van de Drum- en Showband. Hiervoor zijn nog kaarten te koop via de website.

Ook juni en juli bijzondere optredens
In samenwerking met de Oranjevereniging wordt er op zaterdag 18 juni een taptoe georganiseerd, op het terrein van R.C. The Bassets in Sassenheim. Daarna zijn de ogen gericht op het 4-jaarlijkse grootse Wereld Muziek Concours in Kerkrade op 30 en 31 juli. Aangezien de selectieprocedure is gewijzigd zullen de muzikanten zich al op vrijdag 29 juli van hun beste kant moeten laten zien.
Wilt u niets missen, ga dan voor entreebewijzen en het laatste nieuws naar www.adestmusica.nl.

Op de foto: Adest maakt indruk tijdens A Royal Concert of the Marchingbands.

Tekst: Aanlevering Adest Musica - Foto: PR Marco v.d. Borg

Gepubliceerd: 11 APR 2022 - 09:10