Wieneke Remmers als gastartieste op je hafabra-concert 

Wieneke Remmers als gastartieste op je hafabra-concert 

Wieneke Remmers is de artieste van de maand november bij Louis Neefs Producties. Je kunt de musicalzangeres boeken als gastartieste op je hafabra-concert.

Remmers is al jaren bekend in de musicalwereld. Op dit moment is zij Rosie, alternate Donna in de prachtige musical Mamma Mia!

Op het Fontys Conservatorium in Tilburg studeerde ze muziektheater, ook volgde zij hier de dansacademie. Na haar studie speelde ze in bijna 20 musicals/voorstellingen, waarvoor ze meerdere malen genomineerd is!

Wieneke heeft veel ervaring, heeft gezongen op verschillende concerten met harmonie- en fanfareorkesten. Wieneke is zeer veelzijdig, qua repertoire kun je denken aan muziek uit diverse musicala zoals Les MiserablesOp zoek naar EvitaThe TitanicBeauty and te BeastMamma Mia en Sound of Musicde EftelingHairspraythe Wiz, etc.
Maar ook nummers zoals Hij gelooft in mij (Andre Hazesrepertoire) en muziek van Toon Hermans.

Ze speelde mee in verschillende tv-series. Zo was ze de moeder van Zoë in de tv-serie Zoë en Silos, speelde ze gastrollen in A’dam E.V.A.Flikken Maastricht, in GTSTFlikken Rotterdam en in de Eindmusical. Ook was ze te horen in talloze radio- en tv-commercials.

Wieneke is inzetbaar voor divers poprepertoire zoals bijvoorbeeld muziek van Donna Summer Last Dance, klik HIER.

Het is mogelijk repertoire af te stemmen voor een format, zoals een concert meer gericht op kinderen, denk aan haar ervaring in Pinokkio, de Efteling Sprookjesshow en Doornroosje etc.

Zij kan ook samen met andere artiesten en/of musicalcollega’s een mooi optreden neerzetten!

Wieneke is als zangeres te boeken! Louis Neefs Producties beschikt voor haar over een groot repertoire aan passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen. Klik voor meer informatie: HIER

Fotocredits ©Persfoto 

Gepubliceerd: 28 NOV 2023 - 13:45