Winactie en korting voor Marching & Breakin' met Dominique Vleeshouwers en Sint Michaël

KNMO Klankwijzer mag aan zijn lezers gratis kaarten en korting aanbieden voor de voorstelling Marching & Breakin' in Muziekgebouw Eindhoven en theater Markant in Uden. 

In Marching & Breakin’ brengen de percussionisten Dominique Vleeshouwers en Emil Kuyumcuyan samen met de wereldwijd vermaarde Eindhovense breakdancegroep The Ruggeds en Europees harmoniekampioen Sint Michaël van Thorn straatculturen in Nederland bijeen.

Namens Muziekgebouw Eindhoven mag KNMO Klankwijzer aan zijn lezers 5 x 2 gratis kaarten aanbieden voor deze voorstelling op woensdag 25 september (20.15 uur). Wil je meedingen naar de gratis kaarten, geef dan in het kort aan waarom jij hiervoor in aanmerking zou moeten komen. Mail je reactie voor 16 september naar: win@muziekgebouweindhoven.nl.

Theater Markant in Uden biedt de lezers van KNMO Klankwijzer een korting aan van 10 euro voor de voorstelling op 18 september. Voer hiervoor bij de bestelling van de tickets via www.markantuden.nl de code: 10DANS1920 in.

Marching & Breakin' is woensdag 25 september ook te zien en te beleven in De Kring Roosendaal: https://www.dekringroosendaal.nl

In de e-paperuitgave van KNMO Klankwijzer van deze week vertelt Dominique Vleeshouwers over het ontstaan van deze spectaculaire show. KLIK HIER. 

Foto: Claudia Hansen

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 29 AUG 2019 - 14:43
Laatste update: 12 SEP 2019 - 17:05