Winnaars oktobertrekking Nationale Muziekloterij bekend

Winnaars oktobertrekking Nationale Muziekloterij bekend

De winnende lotnummers van de oktobertrekking van de Nationale Muziekloterij zijn bekend. De hoofdprijs, een 40 inch Sharp TV, is gevallen bij een deelnemer die meespeelt voor Muziekvereniging Sint Barbara Dreumel.

De overige hoofdprijzen vielen op lotnummers uitgegeven door fanfarekorps Excelsior Noordwijk, fanfare Sint Wiro ’t Reutje-Sint Odiliënberg, harmonie Union Nuland, koninklijke harmonie Euterpe Venray, muziekvereniging Concordia Elsloo (Friesland), fanfare Concordia Leveroy en harmonie De Drie Horens Horn.

Klik voor de volledige uitslag: HIER.

De Nationale Muziekloterij is speciaal ontwikkeld voor amateurmuziekverenigingen. Met de verkoop van Muziekloten kunnen verenigingen een stukje extra duurzaam inkomen genereren. Van ieder lot van € 5,- gaat namelijk minimaal 50% naar de vereniging zelf. Van oktober 2019 tot en met maart 2020 zullen er zes maandelijkse trekkingen plaatsvinden steeds op de laatste vrijdag van de maand.

Het mooie aan dit concept is dat lotenkopers met ieder lot de muziekvereniging van hun keuze kunnen steunen. De helft van de kosten van een lot, dus 2,50 euro per trekking dat dit lot meespeelt, gaat namelijk terug naar de vereniging. En dat, terwijl er ook nog kans gemaakt wordt op leuke prijzen. Een win-winsituatie voor lotenbezitters én de deelnemende muziekverenigingen!

Kan jouw muziekvereniging ook een duurzaam extra inkomen gebruiken? Wacht dan niet langer en meld je aan! Alle informatie is terug te vinden op de website www.muziekloterij.nl. Je kunt ook een e-mail sturen aan info@muziekloterij.nl. Doe mee en samen geven we toekomst muziek!

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 28 OKT 2019 - 14:42
Laatste update: 28 OKT 2019 - 14:46