WMC 2021 bouwt WMC Village in Stadspark

WMC 2021 bouwt WMC Village in Stadspark

Het 19e Wereld Muziek Concours krijgt een centrale plek deelnemers en publiek elkaar kunnen ontmoeten. In het Stadspark in Kerkrade verrijst gedurende de 19e editie van 8 juli tot 1 augustus 201 de WMC Village. Deze centrale ontmoetingsplek vormt het hart van de WMC-community.

WMC wil deze locatie gebruiken om deelnemers te ontvangen, voor workshops en om samen te lunchen of te dineren. Ook is er in de Village een podium voor pop-upoptredens. WMC Village is toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers en dient als centrale ontmoetingsplek tijdens het festival. “WMC is naast een concours ook een podium waarop mensen en culturen elkaar kunnen ontmoeten, waar samen muziek wordt gemaakt in een sfeer van verbroedering”, zegt business manager Maikel den Dekker.

De inrichting van de WMC Village is onderdeel van het masterplan dat een afvaardiging van het WMC vandaag presenteerde tijdens de grote internationale muziekbeurs Midwest Clinic in Chicago (Verenigde Staten).

De inschrijving voor de komende editie van het festival opent op 1 april 2020 en sluit op 1 oktober 2020.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 21 DEC 2019 - 19:21