WMC wil knoop op korte termijn doorhakken

WMC wil knoop op korte termijn doorhakken

Het Wereld Muziek Concours wil op korte termijn beslissen of het WMC 2021 kan doorgaan. De organisatie is bezig om de situatie wereldwijd in kaart te brengen. Aanvankelijk was het de bedoeling om op 1 juni een definitieve beslissing de nemen. Maar voorzitter Max Kousen wil de knoop eerder doorhakken. “Liefst nog voor Pasen”, zegt hij.

“Onze belangrijkste doelgroep zijn de deelnemers”, zegt Kousen. “Daar zijn we afhankelijk van. Dat zijn onze partners. We zijn op dit moment aan het inventariseren hoe zij dit ervaren en hoe zij er tegenaan kijken. Een pure horizonverkenning. Dat betekent dat we met betrokkenen uit alle werelddelen contacten leggen hoe zij er op dit moment tegenaan kijken. We zitten nu midden in dat proces en we willen over een dag of tien, liefst nog voor Pasen, tot besluitvorming komen.”

Tekst: Redactie KNMO Klankwijzer.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 04 APR 2020 - 10:23
Laatste update: 04 APR 2020 - 10:25