Workshop door Oscar Navarro in Glanerbrug

Workshop door Oscar Navarro in Glanerbrug

De Spaanse componist Oscar Navarro  verzorgt zaterdag 15 december in Glanerbrug een workshop voor directiestudenten aan het ArtEZ Conservatorium Enschede. Belangstellenden kunnen de openbare workshop gratis bijwonen.

In samenwerking met Fried Dobbelstein, dirigent van Wilhelmina en tevens docent dirigentenopleiding aan het ArtEZ conservatorium Enschede, Zwolle en Arnhem, zal Navarro op zaterdagmiddag 15 december een workshop verzorgen aan directiestudenten van Artez. Op het programma staan o.a. de 4-delige compositie Tierra Mitica van de Spaanse collega componist Bernardo Adam Ferrero en uiteraard ook een werk van Navarro zelf, de Pasodoble Andrés Contrabandista.

Iedereen is uitgenodigd om deze openbare workshop bij te wonen. Zaterdagmiddag 15 december om 15.00 uur, Cultureel Centrum Wilhelmina – de Rank, Schipholtstraat 41, 7534 CR Glanerbrug, entree gratis.

Oscar Navarro (Alicante, 1981) heeft diverse composities voor harmonie- en fanfare, alsmede soloconcerten voor o.a. klarinet op zijn naam staan. Verder houdt hij zich bezig met compositie van film- en televisiemuziek. Hij is komend weekeinde in Nederland om Internationale Buma Blaasmuziek Award 2018 in ontvangst te nemen. 

Gepubliceerd: 09 DEC 2018 - 10:52
Laatste update: 09 DEC 2018 - 11:12