Workshop Jongeren porren voor muziek

Workshop Jongeren porren voor muziek

Hoe zijn jongeren te porren voor muziek? Die vraag staat zaterdag 9 februari in Oss centraal tijdens een workshop voor iedereen die binnen een muziekvereniging te maken heeft met werving, motiveren en binden van jongeren.

De workshop wordt gegeven door Youngworks, een professionele organisatie die al 20 jaar jongeren volgt in wat hen bezighoudt, boeit en beweegt. Door trends en jongerencultuur in kaart te brengen en strategieën en concepten te ontwikkelen helpt Youngworks organisaties bij het maken van keuzes.

Na de inloop (vanaf 13.00 uur) wordt de bijeenkomst om 13.30 uur geopend met een inspiratiesessie met als thema Jongeren porren voor muziek. Aansluitend vindt er een intervisiesessie plaats aan de hand van een aantal prikkelende vragen.

De uitkomst van deze sessie wordt onderdeel van een forumdiscussie met jongeren tijdens de Dag van de Toekomstmuziek die door de Brabantse Bond van Muziekverenigingen op 24 maart wordt georganiseerd.

De workshop Jongeren porren voor muziek vindt plaats bij Muzelinck, Centrum voor de Kunsten in Oss en is gratis toegankelijk. De bijeenkomst wordt aangeboden door Kunstloc Brabant (Brabants Expertisecentrum Kunst en Cultuur); de Brabantse Bond van Muziekverenigingen, het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst en Muzelinck, Centrum voor de Kunsten te Oss. Opgave voor 4 februari via: https://form.jotformeu.com/83465119143355

 

Gepubliceerd: 23 JAN 2019 - 12:54