Workshop van percussionist Pete Lockett bij Pasveer

Workshop van percussionist Pete Lockett bij Pasveer

Vrijdag 22 november neemt de Britse percussionist Pete Lockett je tijdens workshops bij Pasveer Korpsen in Leeuwarden mee in de wondere wereld van Indiase ritmiek. Er wordt tijdens deze avond aandacht besteed aan boeiende ritmische concepten en stickings om deze in de praktijk te kunnen toepassen. Deelname is gratis en speciaal bedoeld voor slagwerkers van muziekkorpsen en hafabra-verenigingen.

Pete Lockett is thuis in muziekstijlen van over de hele wereld: van Indiase klassieke muziek tot het Japanse Taiko drummen. Hij werkte met artiesten als Björk, Afro Celt Sound System, Peter Gabriel, Robert Plant, The Verve, Amy Winehouse en Pet Shop Boys. Daarnaast heeft hij soundtracks ingespeeld voor een groot aantal James Bond films, Moulin Rouge, The Insider en vele andere Hollywood producties.

De workshop wordt vrijdag 22 november gehouden in Clubgebouw OPUS ’78 (Van Loonstraat 122 te Leeuwarden). Inloop vanaf 19.30 uur. Deelname is gratis, maar svp wel even opgeven via http://www.pasveer.nl. Deelnemers dienen zelf een practice pad en stokken mee te nemen. De workshop is in het Engels.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine

Gepubliceerd: 30 OKT 2019 - 19:04
Laatste update: 30 OKT 2019 - 19:06