Workshops ‘Optimale adem voor blazers’

Workshops ‘Optimale adem voor blazers’

In deze drie workshops leer je over de werking van ademhaling en ademsteun. Je leert ademhalen met gebruik van je middenrif. Je ervaart het gebruik van je spieren die nodig zijn voor de ademsteun, gevolgd door een inademing die vanzelf gaat. Tussen de workshops is voldoende tijd zodat je voldoende tijd hebt om te implementeren. Je krijgt oefeningen mee en een persoonlijke check wat jij kunt verbeteren aan je ademhaling en ademsteun. Je krijgt bovendien de ‘Optimale ademhaling voor blazers’ audio-oefeningen en uitleg ter waarde van 12 euro er gratis bij.

Deelnemers aan deze workshops reageerden enthousiast:
“Geweldige workshop, nooit eerder gevoeld dat ik ook met mijn rug adem en een open en warme sound gekregen op de sax.”
“Workshops met veel enthousiasme gegeven door Floor Wittink. Ze is niet alleen een goede speler en docent, ze weet alles luchtig en met humor te brengen en ik ging met heel veel praktische tips weer naar huis om het in de praktijk toe te passen. Erg leuk om in een kleine groep enthousiaste saxofoonspelers zo veel te leren. Van harte aanbevolen!”

Docent Floor Wittink behaalde in 2002 haar Masterdiploma klassiek saxofoon bij Johan van der Linden. Al sinds haar studie speelde zij in diverse muziekprojecten; van kamermuziek tot muziektheater, van het Rotterdams Philharmonisch Orkest tot muzikale cross-over projecten. Al meer dan 20 jaar geeft ze saxofoonles en workshops aan jong en oud. Sinds 2015 heeft ze haar eigen Saxschool.

Deze workshop kan door zowel beginnende als gevorderde spelers worden gevolgd en is voor alle blazers. Er is plek voor 5 tot 8 cursisten.
• Investering: € 246,-. De early bird korting van € 30,- geldt tot 16 september; tot die tijd betaal je € 216,-.
• Tijd: 9 oktober, 13 en 27 november 10.00 – 13.00
• Plaats: Hart op zolder, Schalkwijk Utrecht (bij Houten)
Adres: Provincialeweg 66A, Schalkwijk, bij Houten.
(20 auto-minuten vanaf Utrecht, en bereikbaar vanaf station Houten Castellum)

Informatie: www.saxofoonworkshops.nl of www.spelenvanuitjehart.nl/optimale-adem 

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 08 SEP 2021 - 09:12
Laatste update: 10 SEP 2021 - 07:46