Workshops muziek voor groepsleerkrachten 

Workshops muziek voor groepsleerkrachten 

Méér Muziek in de Klas houdt dit voorjaar door het hele land workshops voor groepsleerkrachten die in hun klas met muziek aan de slag willen.  

Ze komen er weer aan: de Music University Days!
Wil jij ook meer muziek in je klas, maar kan je hier nog wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan naar één van onze Music University Days.

Elk jaar worden deze gratis workshops in maart, april, mei en juni door pabo’s in het hele land aangeboden zodat jij praktisch aan de slag kunt met muziek.
Let op: Als je je aanmeldt gaan we er vanuit dat je aanwezig bent. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn laat dit dan z.s.m. weten aan de workshopleider. Schrijf je in vóór 6 maart.

Wat leer je?
Tijdens deze laagdrempelige workshop voor groepsleerkrachten krijg je tips en trucs zodat je direct met je klas aan de slag kunt. Je krijgt zoveel mogelijk concrete en eigentijdse voorbeelden; van zingen tot spelen met instrumenten, van boomwhackers en bodypercussie tot muziek maken met apps.

Klik HIER voor alle Music University Days en meld je direct aan!

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 12 FEB 2019 - 14:39
Laatste update: 27 FEB 2019 - 08:22