Zangeres PATRICIA als gastartiest op uw concert

Zangeres PATRICIA als gastartiest op uw concert

Op zoek naar een veelzijdige artiest voor uw jubileum- of jaarconcert? PATRICIA haalde de finale van The Voice of Holland seizoen 2018 en de finale van We Want More in 2021. Louis Neefs Producties heeft voor de zangeres een divers en groot repertoire aan passende arrangementen.

(advertorial)

PATRICIA van Haastrecht gaat verder onder de naam PATRICIA.

Dit jaar heeft zij prachtige nieuwe muziek uitgebracht, zoals Not so different en My heart. Naast haar finaleplaats in The Voice of Holland seizoen 2018/2019 gaf Patricia haar eerste grote concert samen met haar band in een uitverkochte Ronda-zaal in Tivoli Vredenburg. Ze tekende een contract voor twee jaar bij muzieklabel Red Line en bracht haar eerste single Thunder uit. Met haar eigen band volgde daarna de clubtour Whatever langs de grote poppodia van Nederland.

Ook in 2020 werkte PATRICIA aan haar eigen nieuwe muziek, die zij een jaar later presenteerde in het tv-programa We Want More. Wederom veroverde zij een finaleplaats met Gravity.

PATRICIA is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater. Zij volgde lessen bij o.a. Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. In dit jaar ontving zij ook de Jos Brink Genesius Penning, uitgereikt door Simone Kleinsma.

Vanaf 2014 tot 2017 had Patricia diverse rollen in verschillende theatervoorstellingen o.a. in Peter Pan, Vals, Ordinary Days, een Zaanse Kerst en in een Ode aan Wilmink & Bannink. Tot en met december 2017 was Patricia te horen in de RTL Events productie Pandora en Toon en in een theatervoorstelling van Maurice Hermans met de liedjes van Toon Hermans.

In 2017 was Patricia te zien in de All You Need Is Love kerstuitzending van 2017. Zij won dat jaar de Musicalworld-nominatie voor haar doorbraak.

In 2019 tijdens het Kinderprinsengrachtconcert zong Patricia samen met Trijntje Oosterhuis en Jamai! Ook was Patricia ‘special guest’ bij de tour van Navarone.

Louis Neefs Producties heeft inmiddels regelmatig met haar samengewerkt en kan uit ervaring concluderen dat het fijn met haar samenwerken is. Wij hebben voor haar een divers en groot repertoire aan passende arrangementen.

Meer info: https://louisneefs.nl/patricia/ 

Foto©️: Dariomis

Gepubliceerd: 16 NOV 2022 - 19:48