Zangeres Suzan Seegers te gast bij Frenk Rouschop meets...

Zangeres Suzan Seegers te gast bij Frenk Rouschop meets...

Met als titel Frenk Rouschop meets... organiseert harmonieorkest De Volksgalm Riemst (België) verschillende webinars. Dirigent Frenk Rouschop praat daarin met componisten, dirigenten, beroepsmuzikanten, bestuurders van muziekorganisaties, enz. Zaterdag 6 maart is Suzan Seegers (SuuS) te gast.

Een theatrale duizendpoot en een waar podiumbeest: de naam Suzan Seegers (SuuS) zal de harten van menigeen harder doen kloppen! SuuS is niet enkel glitter & glamour maar ook diepgang én stilte. Van klassiek tot musicals of amusement op topniveau en van kleinkunst tot klassiek of knallende pop; ze beheerst het! Dit alles gepaard met een dijk van een stem waarmee ze de harten van haar publiek keer op keer raakt. 

Als een van de weinige vrouwelijke topsolisten verleent zij regelmatig haar medewerking aan de HaFa-wereld. Zo heeft zij samengewerkt met orkesten als de Kon. Marinierskapel, Harmonieorkest de Volksgalm (2009), Fanfare Sint-Caecilia Schimmert (2017) en Fanfare ‘De Vooruitgang’ Stiphout (2018). 

Maar hoe ervaart zij haar samenwerking met amateur blaasorkesten? Wat komt er aan voorbereiding kijken? Hoe ziet haar leven als artiest eruit? Stof genoeg om met Frenk Rouschop in gesprek te gaan!

Klik zaterdag 6 maart om 21.00 uur op: https://www.facebook.com/events/169409011490450/

of https://www.facebook.com/harmonieorkestdevolksgalm/videos/4326970627330564

Foto: Suzan Seegers trad tijdens het WMC 2017 op met fanfare Sint Caecilia Schimmert - Foto: FV Media Producties

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 03 MAA 2021 - 12:07
Laatste update: 03 MAA 2021 - 12:12