Zaterdag 25 juni drukke dag vol optredens voor ESKA Bemmel

Zaterdag 25 juni drukke dag vol optredens voor ESKA Bemmel

Zaterdag 25 juni jl. was het voor de leden van ESKA Bemmel een drukke dag. Op deze dag stonden er namelijk twee Taptoes op het programma. Welke werden georganiseerd in Mijdrecht en Ter Aar.

Om 10 uur in de ochtend werden de leden bij het ESKADOME verwacht. Naast de instrumenten en uniformen gingen er ook diverse versnaperingen mee in de bus, om deze dag tot een succesvol geheel te maken.

Na aankomst in Mijdrecht begon het optreden met een Streetparade. Deze bracht ESKA vanaf de omkleed locatie naar het Raadhuisplein in het centrum, alwaar de Taptoe plaatsvond. ESKA presenteerde zichzelf middels een succesvolle uitvoering van haar show “On Your Feet”. Waarna er samen met de overige korpsen nog een succesvolle finale en terugtocht volgde.

Nadat ESKA bij de omkleed locatie was teruggekeerd, werd de reis richting Ter Aar ingezet. Ook hier werd gestart met een Streetparade door het centrum, maar waren de weergoden de organisatie op dat moment minder gunstig gezind. Door snel handelen van de organisatie, werd op het laatste moment de Taptoe verplaatst naar de naastgelegen sporthal. Binnen in de hal kon het evenement onder droge omstandigheden worden voortgezet. Ook hier werd de show van ESKA met groot applaus ontvangen.

Na afloop van de Taptoe werd de terugreis richting Bemmel ingezet en kijken de leden van ESKA terug op een geslaagde dag. De dank gaat dan ook uit naar beide organisaties van deze evenementen

ESKA zal zich de komende periode gaan voorbereiden op Aalbers-Taptoe Bemmel, welke op zaterdag 10 september plaats zal vinden. Noteer deze datum alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen.

Voor meer informatie kijk op www.eska.nl

Tekst en foto: Aanlevering ESKA.

Gepubliceerd: 30 JUN 2022 - 12:05