Zaterdag: evaluatie en toekomst van NK Jeugd Mars en Show

Zaterdag: evaluatie en toekomst van NK Jeugd Mars en Show

De kerngroep Show, Mars en Percussie houdt zaterdagmiddag 2 november in Eemnes een klankbordmeeting voor kaderleden van jeugdshowkorpsen. Op het programma staat een terugblik op het zo succesvol verlopen eerste NK Mars en Show Jeugd op 29 juni in Huizen. Ook de toekomst van deze wedstrijd komt ter sprake. De bijeenkomst is daarom niet alleen interessant voor stafleden van de deelnemers aan het afgelopen NK, maar vooral voor verenigingen die niet van de partij waren.

Op tafel komen onder meer thema's zoals leeftijdsgrenzen en afmetingen van het wedstrijdveld. Ook wensen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan clinics en opleidingen, kunnen kenbaar gemaakt worden. De bijeenkomst is verder van belang voor het versterken van de onderlinge contacten en het uitwisselen van ervaringen.

De klankbordmeeting NK Jeugd Mars en Show wordt zaterdag 2 november gehouden in Gebouw De Hilt, Hasselaanlaan 1 C in Eemnes. Aanmelden voor deze middag is niet per se nodig. Iedereen is vanaf 13.00 uur welkom. Voor de indeling van de zaal is het wel handig als je even via het e-mailadres j.van.waveren@chello.nl laat weten dat je aanwezig bent.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 25 JUL 2019 - 15:26
Laatste update: 30 OKT 2019 - 16:59