Zaterdag JOF Highlights tijdens CityProms

Zaterdag JOF Highlights tijdens CityProms

De jeugdorkesten De Toeterbende uit Beetgum, Brassband Hosannah uit Leeuwarden en Jeugdorkest On the Move uit Sneek geven zaterdag in de Neushoorn in Leeuwarden een concert tijdens een miniuitgave van het Jeugdorkestenfestival.

Dit is onderdeel van het tiende CityPromsfestival. Ook wordt er een filmpje vertoond met de highlights van het Jeugdorkestenfestival en wordt er alvast vooruitgeblikt naar 2022. Dan is het groot feest. Het Jeugdorkestenfestival wordt dan voor de 50e keer georganiseerd. Het muzikaal treffen voor jeugdorkesten werd in 1967 bedacht door Folkert Fennema, destijds dirigent van Brassband Hosannah Leeuwarden. Het festival kent een rijke historie en heeft zich in de loop van de jaren steeds weten te vernieuwen. In 2022 zet de organisatie in op een groot evenement waarin (indien mogelijk) ook internationale jeugdorkesten een rol zullen spelen.

Programma: JOF Highlights
Datum: Zaterdag 9 oktober
Aanvangstijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Neushoorn Grote Zaal
Met optredens van:
10.30-11.00 uur: De Toeterbende B’molen o.l.v. Christina van der Bijl
11.15 – 11.45 uur: Chr Brassband Hosannah o.l.v. Renee van der Veen
12.00 – 13.00 uur: Jeugdorkest On the Move o.l.v Tseard Verbeek

Benieuwd naar de rest van het programma van CityProms? Bekijk dan de website www.cityproms.nl!

(Foto: Ruben van Vliet)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 OKT 2021 - 09:57