Zin in een creatieve muziekweek met mensen uit alle windstreken?

Zin in een creatieve muziekweek met mensen uit alle windstreken?

Ben jij muziekamateur of (aankomend) muziekprofessional tussen 18 en 25 jaar, en heb je zin in een creatieve muziekweek met een groep bijzondere mensen uit alle windstreken, schrijf je dan voor 16 juli in voor Art Root Collective Summer Intensive van 20 tot en met 24 juli in Dorpshuis De Gasterije in Gasteren.

Art Root Collective nodig tien muzikanten met een vluchtelingenachtergrond en vijf Nederlandse muzikanten uit voor de Art Root Intensive, een vijfdaagse muzikale en creatieve ontdekkingsreis. Onder artistieke leiding van fluitiste Maaike van der Linde en violiste Geert de Koe, beide met een mast van de Guildhall School of Music & Drama in Londen, ga je aan de slag met creative music making.

Geerte de Koe: “Tijdens het maakproces werken we in het project vaak met een thema dat we als inspiratie of startpunt gebruiken. Aan de hand van korte creatieve opdrachten creëren de deelnemers kleine stukjes materiaal. Tijdens de eerste dagen van het proces zijn we vooral bezig met het maken en verzamelen van materiaal. Hoe we het vervolgens gaan gebruiken is dan nog niet helemaal duidelijk. Samen met de groep kijken we hoe alles in elkaar kan passen, wat er nog bij gemaakt moeten worden en hoe we het gaan presenteren. We sluiten af met een concert voor publiek met een selectie uit de eigen composities.”

Start: 20 juli aankomst in de loop van de ochtend
Eind: 24 juli avond einde programma. Je kunt dan naar huis, of de volgende ochtend vertrekken.
Maaltijden: voor de maaltijden wordt gezorgd, je kunt je dieet opgeven op het formulier
Overnachten: vanwege corona overnacht iedereen in een eigen tent met slaapmatje, kussen en slaapzak nodig. Je zorgt hier zelf voor. Lukt dit nou echt niet, laat het ons weten.

Deelname is gratis. Je betaalt alleen je reiskosten en extra’s zoals drankjes en snacks.
Heb je vragen? Meer informatie op www.neflac.nl/art-root of stuur een mail naar arc@neflac.nl of app naar 06-30506040

Art Root Collective is een onderdeel van Neflac (Nederlandse Fluitacademie).

Foto: Aanlevering Art Root Collectieve

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je HIER in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like:https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 30 JUN 2021 - 16:17
Laatste update: 30 JUN 2021 - 16:23