Zondag: eerste editie van Klankkleur-Festival

Zondag: eerste editie van Klankkleur-Festival

Zondag 6 november vindt het eerste Klankkleur-Festival plaats in Theater De Maaspoort in Venlo. Een muzikale dag waar diverse disciplines van muziek samenkomen!

Het Klankkleur-Festival wordt georganiseerd door Stichting Klankkleur Limburg (SKL), de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT) en het Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L).

Programma
Tijdens dit evenement worden er diverse activiteiten van de LBM, de LBT en het VNK-L op één dag georganiseerd. Het programma bestaat o.a. uit de LBM Concertconcoursen en Open Podium, de LBT Concertwedstrijd Slagwerkensembles en Blaaskorpsen, het VNK-L Concours voor koren en meer voor alle muziekliefhebbers. Er nemen in totaal 25 verenigingen deel aan het festival.

En nog meer…
Naast de diverse wedstrijden en optredens van verenigingen, zal Broken Brass in de avond een spetterend optreden verzorgen en kun je deelnemen aan een workshop van de internationale toppercussionist Nils Fischer (onder andere docent aan conservatorium Codarts in Rotterdam). De in Bremen geboren slagwerker laat iedereen een kijkje in de keuken nemen van een professionele percussionist.

Gratis toegang
Gedurende de hele dag is er gratis toegang.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het gehele programma op www.klankkleurlimburg.nl. 

Op de foto: Broken Brass sluit de eerste editie van het Klankkleur-Festival af.

Foto: Marc de Fotograaf

Gepubliceerd: 01 NOV 2022 - 16:25
Laatste update: 01 NOV 2022 - 16:29