Sint Gregorius Hertme met Percussion Live

Toegevoegd op: 13 juli 2018
Sint Gregorius Hertme met Percussion Live

In 2018 is Percussion Live terug! 15 september 2018 treedt de slagwerkgroep van Sint Gregorius uit Hertme op in het openluchttheater van Hertme. Een prachtige locatie waar nog meer mensen kunnen genieten van een spectaculaire avond.
Sint Gregorius musiceert al jaren in de top van Nederland. Getuige hiervan zijn de verschillende prijzen die de band de laatste jaren tijdens muziekwedstrijden behaalde. Achtentwintig gemotiveerde muzikanten bespelen een geweldig arsenaal aan melodische en ritmische slaginstrumenten.

Het bekende duo Double6, gevormd door Paul Homan en Rudie Oude Vrielink, heeft de slagwerkgroep tijdens het concert ondersteund met gitaar en zang. Double6 steekt muziek van toen en nu in een akoestisch jasje en overgiet het met een eigen sound, wat tot een verrassend resultaat leidt. Koren Nieuw dit jaar is de deelname van meerdere koren uit de regio! Mix uit Zenderen, Belcanto uit Fleringen, Cantiamo uit Albergen, Contrast uit Hertme, Themakoor Courage uit Langeveen en Nouveau uit Reutum. Samen vormen zij één groot koor van 160 leden en gaan zij een weergaloze bijdrage leveren aan Percussion Live 2018! Er zijn al meer dan 600 kaarten verkocht dus wacht niet te lang! Bestel je kaarten op: www.percussionlive.nl Bron: Sint Gregorius