Zeeuwse Muziek Bond houdt 32e Jeugdstudieweekend

Toegevoegd op: 09 oktober 2018
Zeeuwse Muziek Bond houdt 32e Jeugdstudieweekend

De Zeeuwse Muziek Bond organiseert dit jaar de 32e editie van het Jeugdstudieweekend (JSW). Deze editie vindt van 7 tot en met 9 december a.s. plaats in ‘De Parel’ van Hof Domburg in de Zeeuwse kustplaats Domburg. Aan dit muzikale weekend mogen muzikanten deelnemen in de leeftijdscategorie van 14 tot ca. 23 jaar die lid zijn van een bij de Zeeuwse Muziek Bond aangesloten muziekvereniging (HaFaBra). Er kunnen maximaal 100 muzikanten deelnemen aan dit Jeugdstudieweekend.

De muzikale leiding is dit jaar in handen van de dirigenten Cathy Kotoun en Ronald Slager. Het programma begint vrijdagmiddag 7 december om 17.00 uur en wordt zondagmiddag 9 december om 15.30 uur afgesloten met een slotconcert in het ‘Theater’ in De Parel en is toegankelijk voor familie en (muziek)vrienden. Naast het repeteren is er ook veel tijd voor ontspanning. Naast een stevige (ochtend)wandeling over het strand is er ook gelegenheid om te gaan bowlen en een duik te nemen in het zwembad in De Parel.

Aanmelden is mogelijk via de website www.jswzeeland.simpsite.nl. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met het secretariaat van de Zeeuwse Muziek Bond via het telefoonnummer 0111-401735 of via secretariszmb@zeelandnet.nl.