Donuts presenteren Oktoberfest

Toegevoegd op: 09 oktober 2018
Donuts presenteren Oktoberfest

Inmiddels zijn ze een begrip in Dordrecht en omstreken: de mannen van De Donuts. Op 20 oktober presenteren ze voor de zesde keer hun jaarlijkse feest: De Donuts on Stage. Na vier jaar in de businessclub van FC Dordrecht, zal dit jaar voor de tweede keer het Dolhuis het podium vormen voor dit unieke feestje. Kaarten à 8.50 zijn te verkrijgen via de website: www.dedonuts.nl.

De Donuts bestaat uit acht vrienden die, waar ze ook komen, een swingend, muzikaal, maar vooral verrassend optreden neerzetten. Dit alles doen ze onder muzikale leiding van drummer Arjan van der Dussen. De band, die opgericht werd in 2011, heeft inmiddels al heel wat optredens op hun naam mogen zetten, met als voorlopig hoogtepunt het voorprogramma van Mnozil Brass in een uitverkocht De Doelen. Ook hebben ze inmiddels zo’n twintig succesvolle theatershows gespeeld. Momenteel richten De Donuts zich voornamelijk op festivals door heel Nederland.

Zoals ieder jaar heeft De Donuts on Stage een thema. Ditmaal zal het Dolhuis ondergedoopt worden in Duitse sferen; het Oktoberfest uit München, maar dan in Dordrecht. De Donuts zouden De Donuts echter niet zijn wanneer ze niet een geheel eigen twist zouden geven aan de polka’s, marsen en walsjes die de Böhmische muziek kenmerken. Ritmes die je net op het verkeerde been zetten, spectaculaire uithalen in de trompetten, maar ook visueel beloven De Donuts te verrassen. Naast de muziek die het Oktoberfest kenmerkt, zullen er uiteraard ook andere muzikale stijlen uit het repertoire voorbij komen.

Foto: Slieker photo

Bron: persbericht De Donuts