Early bird korting voor Festival Blazen aan het Spui met KMKJWF

Toegevoegd op: 10 oktober 2018
Early bird korting voor Festival Blazen aan het Spui met KMKJWF

De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en Johan de Meij komen op zaterdag 8 december naar Den Haag! Tot 21 oktober kun je nog kaarten bestellen met Early Bird korting.
Van 7 tot en met 9 december staat Festival Blazen aan het Spui Den Haag in het teken van de blaasmuziek van Johan de Meij en zijn inspiratiebronnen. Kijk voor de volledige programmering en mogelijkheden om zelf mee te spelen tijdens het festival op www.blazenaanhetspui.nl

Zaterdagmiddag 8 december maak je kennis met muziek die Johan de Meij heeft beïnvloed van componisten Louis Andriessen en Leonard Bernstein. Tijdens het concert ‘M is for de Meij and More’ in de Nieuwe Kerk wordt hun muziek gespeeld naast klassiekers van de Meij zoals Casanova en de Tweede Symfonie ‘The Big Apple’. Uitvoerenden zijn Ensemble Klang en Blazerscollectief West o.l.v. Joey Marijs en het Festival Orkest Blazen aan het Spui onder leiding van dirigent Jos Zegers (m.m.v. solocellist Johan van Iersel van het Koninklijk Concertgebouw Orkest). Wil je meespelen in het Festival Orkest kijk dan ook op onze site.

Zaterdagavond 8 december is het Atrium van het Haagse stadhuis ‘In de ban van de Meij’. Johan de Meij dirigeert de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso, o.a. ‘Fellini’ (soliste Miranda Wolters, saxofoon), zijn bewerkingen van muziek van Puccini en Nielsen en uiteraard zijn Eerste Symfonie ‘The Lord of the Rings’, als afsluiting van het jubileumjaar 30 Jaar Lord of the Rings. Een feest dat je niet mag missen, gepresenteerd door Ab Nieuwdorp (presentator De Klassieken NPO Radio 4).

Behalve de Early Bird korting (geldig tot 21 oktober) is er een passepartout voor deze twee concerten samen. Informatie over het festival en de kaartverkoop : www.blazenaanhetspui.nl