Rondwandeling door de Efteling

Toegevoegd op: 13 oktober 2018
Rondwandeling door de Efteling

Op vrijdag 26 oktober en zondag 28 oktober organiseert Harmonie Vlijt & Volharding een unieke muzikale rondwandeling door het grootste attractiepark van Nederland; de Efteling. Het concert wordt uitgevoerd in de grote zaal van CC Den Heuvel in Alphen. De onvergetelijke melodieën van het harmonieorkest worden ondersteund door filmbeelden van weleer, vertellingen en een aantal elfjes, carnaval-festival-klantjes en andere bekende personages uit de Efteling.

De muzikale rondwandeling zou echter geen rondwandeling zijn, als niet ook thema’s als het Carnaval Festival, met verschillende landentours, Ezeltje Strek-je, het Spookslot, het Land van Laaf, de Indische Waterlelies en andere bezienswaardigheden aan bod zouden komen. De 2 x 45 minuten durende compositie van Mari van Gils stipt verschillende facetten aan uit de Efteling en verschaft de luisteraar een compleet beeld in een boeiende medley van geliefde melodieën. En niet alleen het oor komt aan bod tijdens het concert. Op een groot scherm verschijnen parallel aan de muziek tevens de beelden uit het fameuze park in Kaatsheuvel met vertellingen en personages.

De ‘Rondwandeling door de Efteling’ is een muzikale happening die jong en oud aan de stoel zal kluisteren. Voor volwassenen haalt het concert dierbare herinneringen op uit vervlogen tijden en de jeugd zal verrast worden met herkenbare klanken en beelden uit het fameuze attractiepark.
Kortom: op vrijdagavond 26 oktober 20.00 uur en zondagmiddag 28 oktober 14.00 is de grote zaal van CC Den Heuvel één droomvlucht met een mooi verhaal, prachtige muziek en tot de verbeelding sprekende films. Mis het niet!

Toegangskaarten á € 7,00 p.p. Vanaf woensdag 26 september a.s. verkrijgbaar bij Plus Van Eekelen en iedere vrijdagavond vanaf 21.00 uur bij CC Den Heuvel.

Wilt u wellicht als groep onze activiteit bezoeken dan kunt u contact opnemen met het secretariaat info@vlijtenvolhardingalphen.nl / tel. 013 5081505 en kunnen we de toegangskaarten direct met u verwerken.