Herfstconcert CMV Crescendo Drachten

Toegevoegd op: 15 oktober 2018

CMV Crescendo Drachten heeft het traditionele Herfstconcert weer op haar programma gezet en wel op zaterdag 10 november 2018. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘klassiek met een twist’. Vanaf 19.30 uur kunt u genieten van alle 3 orkesten die deze prachtige vereniging rijk is.

Het C-orkest o.l.v. Mariska Boneschansker zal de spits afbijten met een levendig en vooral kleurrijk optreden. Voor een aantal muzikanten in het C- orkest wordt dit hun 1e optreden. Dit optreden van de jongste muzikanten van onze vereniging wilt u niet missen!

Vervolgens zal het B-orkest o.l.v. Gatze Verbeek een gevarieerd ‘klassiek’ programma ten gehore brengen. Ook in het B-orkest gaan een aantal muzikanten hun debuut maken en zijn zeer gemotiveerd om met dit talentvolle orkest een mooi optreden te verzorgen.

Na de pauze is het podium voor het A-orkest o.l.v. Klaas van der Woude. Zij zullen een programma verzorgen met een hoog klassiek gehalte, waarbij een aantal bekende stukken in een nieuw jasje zijn gestoken. Dat CMV Crescendo Drachten beschikt over een goed functionerend jeugd- en doorstroombeleid loopt als een rode draad door dit concert heen: ook in het A-orkest maken een aantal jeugdleden voor het eerst hun opwachting. Deze ontwikkeling maakt dat Crescendo zeer trots is op haar vereniging en een gezonde toekomst tegemoet ziet!

In de pauze van het concert wordt er een verloting georganiseerd waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Het belooft dan ook een avond te worden met prachtige muziek waarbij in het programma nog een aantal leuke verrassingen zijn opgenomen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 10 november 2018 in de Oase te Drachten.
Aanvang: 19.30 uur.

Kaartverkoop
Voorverkoop
€5,00 voor volwassenen,
€2,50 kinderen tot en met 12 jaar

Zaalverkoop
€7,50 voor volwassenen,
€3,50 kinderen tot en met 12 jaar

Voorverkoopadres:
Jacobi Hobby & Creatief, Houtlaan 7 in Drachten